Dragi prijatelji mandolinske glasbe,

naj vam predstavim

„Letni časi“
17. maj ob 19:30
dvorana Marjana Kozine, Slovenska Filharmonija, Ljubljana

OML se tokrat predstavlja z lepoto letnih časov, ki so jo v glasbo prevedli priznani mandolinski skladatelji in velikani klasične glasbe. Pridružite se nam na potovanju skozi leto in se predajte magičnemu utripu narave, kot ga lahko poda le nežen zvok mandoline.

Se vidimo!

Koncert podpirata MOL in JSKD


O nas

Orkester Mandolina Ljubljana je ena redkih, vsekakor pa najbolj prepoznavna zasedba v Sloveniji, ki si je na svoji glasbeni poti za sopotnico izbrala mandolino. V našem prostoru se mandolina šele zadnja leta pogosteje vključuje v najrazličnejše zvrsti glasbe, od klasične do pop. Tako si štejemo v čast in dolžnost, da domači publiki približamo to nežno strunsko glasbilo ter izvirno mandolinsko glasbo. Na našem repertoarju so številne tudi skladbe klasičnih skladateljev, priredbe ljudskih napevov, etno glasba, filmska in pop-rock glasba in zimzelene melodije. Po devetintridesetih letih delovanja imamo za sabo številne uspešne nastope doma in v tujini, o dobri orientaciji na naši glasbeni poti pa pričajo pohvale raznih kritikov in predvsem zadovoljna in vedno bolj številčna publika...Šola mandoline

Za vse, ki bi radi obvladali nov inštrument, nadgradili staro znanje ali pa preizkusili nov hobi, imamo šolo mandoline. :)

Vec info na FB strani --> Link 

Oml na vašem dogodku


Si nas želite videti na vašem dogodku? Kontaktirajte nas in dogovorili se bomo.Novi člani


Matrate drot pa nimate s kom?Postanite del OML, bomo matrali drot skupaj.OML-jev brenkač:


Želite prejemati novice o dogodkih ki jih pripravljamo?

Prijavite se na OML-jeve e-novice:


Ime:
Email:
 


 

Koncerti
 
 17. maj
Letni casi

Ljubljana