Novoletni koncert "VESOLJE"

Koncert Orkestra Mandolina Ljubljana

Andrej Zupan, dirigent


19. december ob 19:30

Center kulture Španski borci

Ljubljana


20. december ob 19:30

Slovenska Filharmonija, dvorana Marjana Kozine
Ljubljana

Tokrat se bomo predstavili z glasbo, ki nas bo na tak ali drugačen način ponesla visoko nad Zemljo. Med zvezde. V vesolje. In kaj bomo tam našli? Med drugim Luno, planete, ozvezdja, galaksije, črne luknje, tavajoče zvezde, nekaj znamenitih junakov, ki tam prebivajo (npr. E.T., Darth Vader, ...) poleg vsega pa se bomo počutili vesoljsko nenavadno in še prostora bo zmanjkalo. Vabljeni!


Nakup vstopnic:

1.) za koncert v Centru kulture Španski borci (19. december) - na blagajni dvorane (Zaloška 61, 1110 Ljubljana), na spletni strani External link opens in new tab or windowwww.mojekarte.siExternal link opens in new tab or window in preko njihove prodajne mreže.

Cena vstopnice za ŠB znaša 15,00 EUR.


2.) za koncert v Slovenski Filharmoniji (20. december) preko e-maila: External link opens in new tab or windowmandolina.lj@gmail.com ali na telefonu 031/341 282 - Maruša. Prodaja in dvig vstopnic na blagajni Slovenske Filharmonije (Kongresni trg 10) se izvaja na dan koncerta med 1700 in 1915. Pri naročilih na naš e-mail nam napišite datum ter želeno število kart in poslali vam bomo nadaljnja navodila na enak način, kot smo to počeli v zadnjem času (plačila po predračunu in nato bodisi dvig kart na blagajni, bodisi poslane po pošti). Cena vstopnice za SF znaša 17,00 EUR (I. kategorija) ali 15 EUR (II. kategorija).


Ostale informacije tudi na:

External link opens in new tab or windowwww.mandolina.si

External link opens in new tab or windowmandolina.lj@gmail.com ali External link opens in new tab or windowinfo@mandolina.si

KUD Stadion, Staničeva 41, Ljubljana

031/341 282 (Maruša)

Koncert podpirata MOL in JSKD